Avaliações de Tekin Shoarma Pizzeria Musselkanaal

Avaliações recentes

5.0
Neville
7 setembro 2022

Eten was lekker, service was goed!

Hilverts
3 setembro 2022

Onze kip kapsalon was goed van smaak. Volgende keer graag de rauwkost goed verdelen over de bakjes. De een had veel, de ander weinig.

Eelco
14 agosto 2022

Lekker en snel zoals altijd. Wat mij wel nog steeds verbaasd is dat de naam van het bedrijf ook shoarma zegt, maar dat er geen shoarma op de kaart staat...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephan Van Kampen
13 agosto 2022

Weer fantastisch lekker en wat ook opvalt is hoe schoon jullie zaak is. Bestellen snel weer

Asad Ali
13 agosto 2022

Lekker en snel bezorgd

Stephan
7 agosto 2022

Super goede kwaliteit en heerlijk eten

Elisabeth Bos
21 julho 2022

Wat mij opvalt is het volgende. Wij zijn Italiaans. Dus weten wat goede pizza’s zijn. Wat beter kan zijn de pizza bodems. Ze zijn veelste droog. Dit is al een lange tijd zo. Daarbij door dat deze bodems te droog zijn. Gaat de pizza snelller koud worden en ook de smaak anders worden. Wij zijn altijd tevreden geweest over de pizza’s. Maar ik heb het idee. Dat de pizza’s door iemand anders nu wordt gemaakt. Om goed pizza’s te blijven verkopen. Zou er toch iets veranderd moeten worden wat de bodems betreft. En neem van mij aan dat dit zeer goed bedoelt is. Toch blijf ik vaste klant. Maar pizza’s besteld ik fftjes niet meer. Tenzij jullie de bodems veranderen. Een pizza bodem moet zekers niet te dik zijn. Ik weet zekers dat er meer mensen over klagen. Maar nogmaals ik blijf vaste klant 😊 maar fftjes geen pizza meer.

Fatma Knigge
20 julho 2022

Heerlijke pizza's gegeten en ook op aangegeven tijd opgehaald.Prima geregeld.

Ben Poker
8 julho 2022

man,, ik heb geen vingers meer over,, het eten van TEKIN (kipvleugeltjes, gebakken aardappelschijfjes enz enz, het eten was weer geweldig goed, ik heb m'n vingers er bij opgegeten,, bezorging was geweldig, mooi op tijd en bezorger was ook zeer vriendelijk..... TEKIN is gewoon geweldig

Marco
7 julho 2022
Stephan Van Kampen
27 junho 2022

Super op tijd bezorgd en heerlijke maaltijd super mals en smakelijk en top knoflooksaus. Zeker weer voor herhaling vatbaar mede vanwege eerdere bestellingen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marko
26 junho 2022
Stephanie
23 junho 2022

Gratis drinken voor de kids gekregen omdat me zoon opstandig was plus een lolly. En zoals gewoonlijk heerlijk eten. Toppie!

Ben Poker
19 junho 2022

eten van tekin,,geweldig lekker, ik kan het iederéén aanraden om uw maaltijden bij tekin te bestellen,, het eten is geweldig goed, ik heb nu 2 dagen achteréén de maaltijden bij tekin besteld,maar het eten en de bezorging is 100% goed,, heerlijk

Melanie
19 junho 2022

Eten was heerlijk warm, alleen jammer dat door de warmte de kruidenboter helemaal gesmolten was, dit komt omdat ze mijn bezorging veel later hebben bezorgd, maar wel al die tijd warm hebben gehouden(en dat is natuurlijk top voor allles wat warm hoort te blijven). Heel erg jammer, want normaal is alles prima in orde!

Martin
16 junho 2022
jenny
12 junho 2022

was net als altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JD
12 junho 2022

Heel lekker eten, was binnen paar minuten klaar en hele fijne service paar minuten voor sluitingstijd besteld en gelijk klaar gemaakt. Vaker al besteld en blijf tevreden over hoe lekker het eten is!

Asad Ali
11 junho 2022
Taube
10 junho 2022
Arno
9 junho 2022

Het eten was echt top as je de extra vlees optie aan tik krijg je ook echt extra vlees heerlijk

Henk58msk
8 junho 2022

1 pizza was lekker. De andere echter niet lekker. De vispizza was een smakeloos geheel. Ik ben van Tekin beter gewend. Hoop maar dat dit een eenmalige miskleun was

Regina
30 maio 2022

Heerlijk. En op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Truus Meijers
29 maio 2022

De Lahmachoun was heerlijk. De Marinare pizza was meer een tonijn pizza met tonijn uit blijk , en hier en daar een mossel en een garnaal! Het geheel was wat droog. Jammer ! volgende keer beter!

Joce
28 maio 2022

Aardappelen en patat worden zacht onder folie, dat is jammer. Voor de rest lekker

Fina Kuiper
28 maio 2022

Pizza Calzone was heel lekker. Goed warm en goed gevuld. Spareribs en doner was ook erg lekker. Goed warm en goed verpakt. Alleen de aardappelschijfjes waren er niet bij.

Ed
27 maio 2022

Precies op tijd. En een lekkere goeie pizza.

Esmeralda de Jonge
27 maio 2022

Super snelle bezorging, eerder zelfs dan de tijd die door werd gegeven, eten was heerlijk en bezorging hartstikke vriendelijk

Wolters
22 maio 2022

Makkelijk besteld via de site, ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W.Gersonius
16 maio 2022
Ben Poker
7 maio 2022

eten bij en/of van TEKIN is geweldig goed en heerlijk,,ik heb kalfsspareribs met gebakken aardappeltjes,,,oooh man,,zo lekker,om je vingers bij op te vreten.... TEKIN,,ga zo door,,geweldig

Klasens
6 maio 2022

Heerlijk!

Michelle van der Loo
17 abril 2022

Super snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Middel
12 abril 2022

Ruim een half uur later dan beloofd helaas.

Jeff
6 abril 2022

Het eten was heerlijk. Zeker een aanrader.

Saak
4 abril 2022

Sneller bezorgen moest een 1 uur wachten op mijn bezorging . En mijn calzone was niet echt warm meer .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra Meendering
2 abril 2022
Jeremy weber
1 abril 2022

Heerlijke pizza.

Jan de Vries
31 março 2022

Smaak van de pizza was prima echter de korst was superdroog en niet lekker

Henri
25 março 2022

De calzone was lekker bereid en alles was vers. Prima !

Angelique De Wit
20 março 2022

Goeie service ,en snelle bezorging!!!

E
12 março 2022

Goede bezorging. Eten prima.

Colin
3 março 2022

Snelle bezorging Vriendelijke bezorgster

Herman
3 março 2022
John
21 fevereiro 2022
Elisabeth Bos
20 fevereiro 2022

Ik ben een tevreden klant.

colin sluiman
19 fevereiro 2022

Goede service Snelle levering Vriendelijke bezorger

Jeroen van Middendorp
13 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renate
8 fevereiro 2022

De beste van musselkanaal!!! En omstreken

E Bos
30 janeiro 2022

Nooit geen klachten. Ik wil alleen maar eten bij jullie bestellen. Zeer klantvriendelijk. En heerlijk eten 👌🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
18 janeiro 2022

Goede en snelle bestelling en het eten is uitstekend

tevreden klant
6 janeiro 2022
Stephan Ravesloot
4 janeiro 2022
Danielle Boere Badstraat 18. Musselkanaal.
4 janeiro 2022

Het was weer super!! Dank jullie wel...en tot de volgende keer

P.a.
26 dezembro 2021