Reviews from Tekin Shoarma Pizzeria Musselkanaal

Recent reviews

5.0
Neville
7 September 2022

Eten was lekker, service was goed!

Hilverts
3 September 2022

Onze kip kapsalon was goed van smaak. Volgende keer graag de rauwkost goed verdelen over de bakjes. De een had veel, de ander weinig.

Eelco
14 August 2022

Lekker en snel zoals altijd. Wat mij wel nog steeds verbaasd is dat de naam van het bedrijf ook shoarma zegt, maar dat er geen shoarma op de kaart staat...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan Van Kampen
13 August 2022

Weer fantastisch lekker en wat ook opvalt is hoe schoon jullie zaak is. Bestellen snel weer

Asad Ali
13 August 2022

Lekker en snel bezorgd

Stephan
7 August 2022

Super goede kwaliteit en heerlijk eten

Elisabeth Bos
21 July 2022

Wat mij opvalt is het volgende. Wij zijn Italiaans. Dus weten wat goede pizza’s zijn. Wat beter kan zijn de pizza bodems. Ze zijn veelste droog. Dit is al een lange tijd zo. Daarbij door dat deze bodems te droog zijn. Gaat de pizza snelller koud worden en ook de smaak anders worden. Wij zijn altijd tevreden geweest over de pizza’s. Maar ik heb het idee. Dat de pizza’s door iemand anders nu wordt gemaakt. Om goed pizza’s te blijven verkopen. Zou er toch iets veranderd moeten worden wat de bodems betreft. En neem van mij aan dat dit zeer goed bedoelt is. Toch blijf ik vaste klant. Maar pizza’s besteld ik fftjes niet meer. Tenzij jullie de bodems veranderen. Een pizza bodem moet zekers niet te dik zijn. Ik weet zekers dat er meer mensen over klagen. Maar nogmaals ik blijf vaste klant 😊 maar fftjes geen pizza meer.

Fatma Knigge
20 July 2022

Heerlijke pizza's gegeten en ook op aangegeven tijd opgehaald.Prima geregeld.

Ben Poker
8 July 2022

man,, ik heb geen vingers meer over,, het eten van TEKIN (kipvleugeltjes, gebakken aardappelschijfjes enz enz, het eten was weer geweldig goed, ik heb m'n vingers er bij opgegeten,, bezorging was geweldig, mooi op tijd en bezorger was ook zeer vriendelijk..... TEKIN is gewoon geweldig

Marco
7 July 2022
Stephan Van Kampen
27 June 2022

Super op tijd bezorgd en heerlijke maaltijd super mals en smakelijk en top knoflooksaus. Zeker weer voor herhaling vatbaar mede vanwege eerdere bestellingen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marko
26 June 2022
Stephanie
23 June 2022

Gratis drinken voor de kids gekregen omdat me zoon opstandig was plus een lolly. En zoals gewoonlijk heerlijk eten. Toppie!

Ben Poker
19 June 2022

eten van tekin,,geweldig lekker, ik kan het iederéén aanraden om uw maaltijden bij tekin te bestellen,, het eten is geweldig goed, ik heb nu 2 dagen achteréén de maaltijden bij tekin besteld,maar het eten en de bezorging is 100% goed,, heerlijk

Melanie
19 June 2022

Eten was heerlijk warm, alleen jammer dat door de warmte de kruidenboter helemaal gesmolten was, dit komt omdat ze mijn bezorging veel later hebben bezorgd, maar wel al die tijd warm hebben gehouden(en dat is natuurlijk top voor allles wat warm hoort te blijven). Heel erg jammer, want normaal is alles prima in orde!

Martin
16 June 2022
jenny
12 June 2022

was net als altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JD
12 June 2022

Heel lekker eten, was binnen paar minuten klaar en hele fijne service paar minuten voor sluitingstijd besteld en gelijk klaar gemaakt. Vaker al besteld en blijf tevreden over hoe lekker het eten is!

Asad Ali
11 June 2022
Taube
10 June 2022
Arno
9 June 2022

Het eten was echt top as je de extra vlees optie aan tik krijg je ook echt extra vlees heerlijk

Henk58msk
8 June 2022

1 pizza was lekker. De andere echter niet lekker. De vispizza was een smakeloos geheel. Ik ben van Tekin beter gewend. Hoop maar dat dit een eenmalige miskleun was

Regina
30 May 2022

Heerlijk. En op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Truus Meijers
29 May 2022

De Lahmachoun was heerlijk. De Marinare pizza was meer een tonijn pizza met tonijn uit blijk , en hier en daar een mossel en een garnaal! Het geheel was wat droog. Jammer ! volgende keer beter!

Joce
28 May 2022

Aardappelen en patat worden zacht onder folie, dat is jammer. Voor de rest lekker

Fina Kuiper
28 May 2022

Pizza Calzone was heel lekker. Goed warm en goed gevuld. Spareribs en doner was ook erg lekker. Goed warm en goed verpakt. Alleen de aardappelschijfjes waren er niet bij.

Ed
27 May 2022

Precies op tijd. En een lekkere goeie pizza.

Esmeralda de Jonge
27 May 2022

Super snelle bezorging, eerder zelfs dan de tijd die door werd gegeven, eten was heerlijk en bezorging hartstikke vriendelijk

Wolters
22 May 2022

Makkelijk besteld via de site, ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W.Gersonius
16 May 2022
Ben Poker
7 May 2022

eten bij en/of van TEKIN is geweldig goed en heerlijk,,ik heb kalfsspareribs met gebakken aardappeltjes,,,oooh man,,zo lekker,om je vingers bij op te vreten.... TEKIN,,ga zo door,,geweldig

Klasens
6 May 2022

Heerlijk!

Michelle van der Loo
17 April 2022

Super snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Middel
12 April 2022

Ruim een half uur later dan beloofd helaas.

Jeff
6 April 2022

Het eten was heerlijk. Zeker een aanrader.

Saak
4 April 2022

Sneller bezorgen moest een 1 uur wachten op mijn bezorging . En mijn calzone was niet echt warm meer .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Meendering
2 April 2022
Jeremy weber
1 April 2022

Heerlijke pizza.

Jan de Vries
31 March 2022

Smaak van de pizza was prima echter de korst was superdroog en niet lekker

Henri
25 March 2022

De calzone was lekker bereid en alles was vers. Prima !

Angelique De Wit
20 March 2022

Goeie service ,en snelle bezorging!!!

E
12 March 2022

Goede bezorging. Eten prima.

Colin
3 March 2022

Snelle bezorging Vriendelijke bezorgster

Herman
3 March 2022
John
21 February 2022
Elisabeth Bos
20 February 2022

Ik ben een tevreden klant.

colin sluiman
19 February 2022

Goede service Snelle levering Vriendelijke bezorger

Jeroen van Middendorp
13 February 2022

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
8 February 2022

De beste van musselkanaal!!! En omstreken

E Bos
30 January 2022

Nooit geen klachten. Ik wil alleen maar eten bij jullie bestellen. Zeer klantvriendelijk. En heerlijk eten 👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
18 January 2022

Goede en snelle bestelling en het eten is uitstekend

tevreden klant
6 January 2022
Stephan Ravesloot
4 January 2022
Danielle Boere Badstraat 18. Musselkanaal.
4 January 2022

Het was weer super!! Dank jullie wel...en tot de volgende keer

P.a.
26 December 2021